Maak kennis met jouw team.

We zijn allemaal mensen. Mensen met het hart op de juiste plek.

Als je op zoek bent naar een fijne plek om begeleid te wonen of het allemaal even niet meer ziet zitten, dan zijn wij er om jou op te vangen. We zijn een kleinschalige zorginstelling met mensen die het hart op de juiste plek hebben.

ISO-CERTIFICERING

Wij zijn met succes gecertificeerd volgens ISO 9001. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie of instelling en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Om de kwaliteit van onze producten en diensten te borgen, bestond de wens om ons te certificeren. Met het ISO 9001 certificaat garanderen we dat we voldoen aan de internationale normeisen van ISO 9001. We zien deze certificering als een waardevol instrument om continu aandacht te blijven besteden aan de verbetering van onze kwaliteit op alle fronten en voeren onze werkzaamheden dan ook uit conform de normen van dit systeem.

Bij Wilskracht Zorg vinden we altijd een oplossing.

– Snel schakelen zodat problemen niet escaleren.
– 24/7 bereikbaar, zodat jij altijd gehoord wordt als je even hulp kunt gebruiken.
– Flexibel en meedenkend zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.
– Geen wachtlijsten, zodat jij direct geholpen kunt worden op het moment dat het nodig is.
– Veelal verschillende culturele achtergronden, wat zorgt voor een goede afspiegeling van de samenleving.

Er is voor jou altijd een ervaringsdeskundige aanwezig die jou kan helpen met jouw problemen en je begrijpt.

Wilskracht en een lange adem.

Als jij jezelf hebt aangemeld, dan deed je dit niet zonder reden. Als jij jezelf durft aan te melden, dan zien wij dit als overwinning. Vanuit onze filosofie zijn wij altijd voorbereid op ‘problemen’ en willen wij dat jij weet dat wij doorgaan. Ja, ook als jij het even niet meer ziet zitten.

Kun je hulp gebruiken bij het vinden van vrijetijdsbesteding, het kiezen van een geschikte opleiding die bij je past of gewoon hulp en ondersteuning bij het huishouden? Wij zoeken bijvoorbeeld samen met jou de sportschool om de hoek waar jij kunt sporten wanneer jij dat wilt. Daarnaast zoeken we een opleiding die bij je past en koken we samen. We gaan het gesprek met elkaar aan zodat we elkaar leren vertrouwen en een relatie op kunnen bouwen. Jezelf (en elkaar) vertrouwen gaat pas als jij doet waar je gelukkig van wordt. Vertrouwen is de basis en die vind je door jouw Wilskracht.

Missie

Het beschermen van kwetsbare jongeren, en het versterken van eigen kracht zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot gezonde en evenwichtige volwassenen die volwaardig deelnemen aan de maatschappij.

Visie

Door veiligheid en stabiliteit te bieden in de vorm van een woonplek beschermen we kwetsbare jongeren. Daarnaast versterken we hun eigen kracht door een persoonlijke benadering waarbij hun interesses en behoeftes leidend zijn. We bieden hen begeleiding bij het ontwikkelen van dagelijkse vaardigheden die ze nodig hebben om zelfstandige volwassenen te worden en motiveren hen om zich in te zetten voor hun eigen toekomst en daar grip op te krijgen. Door het bieden van een veilige stabiele woonplek krijgen de jongeren de kans om hun weg te vinden naar zelfstandigheid.

Onze clienten beoordelen ons gemiddeld met 4.9 van de 5 sterren.

97% van onze clienten zou Wilskracht Zorg aanbevelen bij anderen.

We ontmoeten je graag

Zou het kunnen dat je hulp nodig hebt?

Lees meer over ons en neem desgewenst contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.