Maak kennis met jouw team.

We zijn allemaal mensen. Mensen met het hart op de juiste plek.

Wilskracht Zorg bestaat uit een klein team van gepassioneerde en ervaren begeleiders die graag willen helpen. Als je er even niet meer uitkomt, staan wij voor je klaar. Dag en nacht. Je bent nooit alleen. Ook als het moeilijk wordt, geven we niet zomaar op. We blijven zoeken naar de juiste manier om je te helpen.

Wat wij doen

– We kijken hoe we je het beste kunnen helpen en schakelen dan snel, zodat je situatie niet nog erger wordt
– We bieden 24/7 ondersteuning, zodat er altijd iemand is die naar je luistert, wanneer jij het nodig hebt
– We denken in oplossingen en we helpen je om het beste uit jezelf te halen
– We hebben geen lange wachtlijsten, zodat je meteen geholpen kunt worden
– Ons team bestaat uit ervaren en deskundige begeleiders met verschillende culturele achtergronden, zodat iedereen die bij ons komt zich begrepen voelt.

Er is voor jou altijd een ervaringsdeskundige aanwezig die jou kan helpen met jouw problemen en je begrijpt.

Jouw Wilskracht is het begin

Toegeven dat je hulp nodig hebt is de allerbelangrijkste eerste stap. Wij begrijpen dat er heel veel moed nodig is om aan te geven dat je er in je eentje niet meer uitkomt. Als je jezelf aanmeldt bij Wilskracht Zorg, dan zijn we al super trots op je. De eerste stap is gezet en vanuit hier kan het alleen nog maar beter worden. Dit doe je samen met onze betrokken hulpverleners.

Vanuit een veilige en stabiele woonplek kijken we naar goede dagindeling met structuur, een vrijetijdsbesteding die je écht leuk vindt en een geschikte opleiding of baan. We ondersteunen je bij het opbouwen van sociale contacten, het organiseren van je financiën en kijken naar je fysieke en mentale gezondheid. Misschien spelen er nog wel andere zaken die je stress geven. Alles is bespreekbaar en we zoeken altijd naar een passende oplossing.

Onze missie

We willen kwetsbare jongeren tussen de 14 en 27 jaar oud beschermen en hun eigen kracht versterken, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot gezonde en evenwichtige volwassenen, die volwaardig deelnemen aan de maatschappij.

Onze visie

Door veiligheid en stabiliteit te bieden in de vorm van een woonplek, beschermen we kwetsbare jongeren. Daarnaast versterken we hun eigen kracht door een persoonlijke benadering waarbij hun interesses en behoeftes leidend zijn. We bieden jongeren begeleiding bij het ontwikkelen van dagelijkse vaardigheden die ze nodig hebben om zelfstandige volwassenen te worden. We motiveren hen om zich in te zetten voor hun eigen toekomst en daar grip op te krijgen. Door het bieden van een veilige stabiele woonplek, krijgen jongeren de kans om hun weg te vinden naar zelfstandigheid. We hebben ruime ervaring met o.a. LVB, top400/top600, trauma, hechtingsproblematiek en seksespecifieke hulp.

ISO certificeringYour

Wij zijn met succes gecertificeerd volgens ISO 9001. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie of instelling en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Om de kwaliteit van onze producten en diensten te borgen, bestond de wens om ons te certificeren. Met het ISO 9001 certificaat garanderen we dat we voldoen aan de internationale normeisen van ISO 9001. We zien deze certificering als een waardevol instrument om continu aandacht te blijven besteden aan de verbetering van onze kwaliteit op alle fronten en voeren onze werkzaamheden dan ook uit conform de normen van dit systeem.

Onze clienten beoordelen ons gemiddeld met 4.9 van de 5 sterren.

97% van onze clienten zou Wilskracht Zorg aanbevelen bij anderen.

We ontmoeten je graag

Zou het kunnen dat je hulp nodig hebt?

Lees meer over ons en neem desgewenst contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.